> Přejít do kalendáře <

 

 

DĚNÍ NA ŠKOLE

 

 

AKTUÁLNÍ DĚNÍ VE ŠKOLE SLEDUJTE TAKÉ NA FACEBOOKU.

 

Předávání pololetního vysvědčení 📢 

Opět po roce jsme si zase vyjeli na ledovou plochu procvičit bruslařské dovednosti a zároveň si přebrat výpis pololetního vysvědčení.  

Děkujeme všem žákům, kteří si byli schopni obstarat brusle, anebo jim nebylo líto investovat 30 Kč do půjčovného. Tito si toto dopoledne s námi dozajista užili. Na závěr proběhlo focení všech tříd (viz odkaz níže). Nezdařilejší fotografie najdete ve školním vestibulu.

Úvodní fotografii si letos vysloužila 4.A, poněvadž měla všechny zúčastněné členy na bruslích. Jen tak dále, snažte se a příští rok to můžete být vy. :-D 

Za organizaci děkujeme Ing. Nadi Drbuškové a těšíme se zase za rok. Za fotky děkujeme našemu absolventovi Ondrovi Touškovi. 

 

 


 

Stavaři na prknech Těšínské divadla

V lednu vyrazily třídy 1.B, 1.C a 2.A na závěrečné zkoušky hry Splašené nůžky Těšínského divadla. Žáci si rovněž prohlédli zákulisí divadla, dílNy, maskérny. Dozvěděli se také o historii české a polské scény a mnohé zajímavosti z divadelního světa. Na závěr si mohli vyzkoušet různé kostýmy.

Více o této akci si můžete přečíst ZDE.

 


 

 

 

Projekt "Azbest"

 

Ve dnech 2.-4. listopadu se naši žáci zúčastnili projektu týkajícího se likvidace azbestu. Projekt měl dvě části - teoretickou a praktickou. V praktické části si žáci pomocí virtuální techniky vyzkoušeli práci spojenou s likvidací nebezpečného azbestu v budovách.

 


 

VÝSTAVA V OD ELÁN HAVÍŘOV - LISTOPAD 2021: MOTIVY V YTONGU - PRÁCE NAŠICH ŽÁKŮ

 

 

SOUTĚŽ - MOTIVY V YTONGU

 

 

MIKULÁŠ SE STAVEBKOU

 

Ve čtvrtek 5.12.2019 vyrazil Mikuláš s čerty z naší školy do centra Havířova a naděloval dětem dárky.

 

 

 


 

STÁŽ NAŠICH STUDENTŮ VE ŠPANĚLSKU

 

První skupina 16 žáků naší školy vycestuje v neděli 27. října 2019 na 2 týdenní odbornou praxi do španělské Sevilly.

Zajímá-li vás, co se tam dělo, koukněte zde.

 

 


 

Návštěva našich žáků na nedaleké stavbě

 

 

 


 

OKNA GOTICKÁ, ROMÁNSKÁ A JINÁ

 

Téma "Okna gotická, románská a jiná" nabídl třetí ročník školní soutěže ve vytváření motivů do tvárnic Ytong. Byla to velká výzva, přihlášených bylo víc než dost a vznikla opravdu hezká dílka. V časovém limitu 5 hodin žáci sekali, řezali, dlabali a nakonec upravovali povrch smirkovým papírem.

Porota měla nelehký úkol, protože všechny výrobky měly své kouzlo.

 

1. místo           Veronika Suchanková, 2.C
                        Natálie Kozlová, 2.C

1. místo
 

2. místo           David Sikora, 2.B
                        Jakub Kubinski, 2.B

 

2. místo

 

3. místo          Tomáš Jílek, 2.C
                       Tobiáš Hric, 2.C

 

3. místo

 

Ostatní práce:

 


 

Předávání vysvědčení na ledové ploše

31. ledna 2019 proběhlo již po čtvrté bruslení všech žáků školy ve Víceúčelové hale v Havířově.

Úvod byl zpestřen „Přátelským hokejovým utkáním,“ kde hlavními aktéry byli zájemci z řad žáků školy. Pak vystoupení malé havířovské krasobruslařky inspirovalo ostatní a v krátkém čase poté se na ledové ploše setkali výborní bruslaři i úplní začátečníci. Atmosféra byla skvělá a vše vyvrcholilo rozdáváním pololetního vysvědčení.

 

   

   

   

   

 


 

Hala roku JUNIOR 2019

25. ledna 2019 se dvě družstva vydala do Prahy, aby si hned další den ověřila, zda jejich modely v celostátní soutěži středních škol uspějí. Soutěž „Hala roku JUNIOR“ vyhlašuje Fakulta stavební ČVUT v Praze pod záštitou děkana fakulty a to ve dvou kategoriích.

Kategorie A – kategorie předem připravených modelů. Úkolem soutěžících bylo navrhnout a zhotovit model rozhledny s vyhlídkovou plošinou.

Kategorie B - kategorie modelů zhotovených v průběhu soutěže přímo na fakultě. Pravidla pro tuto kategorii byla zveřejněna až na místě, v den konání soutěže – z papírových tácků (pod čepovanou kofolu) a dvou tenkých dřevěných lišt bylo nutné vyrobit nosník s rozpětím 1,2 m ve výšce 25 cm nad podložkou.

Soutěžilo se o nejefektivnější model, tedy o model s největším poměrem mezi celkovou únosností modelu a jeho vlastní tíhou. Zatěžování bylo prováděno ocelovými destičkami a trámky (ve stanoveném čase) až do kolapsu modelu.

 

A jak tedy dopadla naše soutěžní družstva?

 

Družstvo POZEMÁCI - Eliška Kunčická, Klára Nožičková a Kristýna Bonczková (nahradila nemocného Adama Zahradníčka – podílel se na stavbě modelu pro kategorii A)

kategorie A – 20. místo

kategorie B – 18. místo + DIVOKÁ KARTA udělená katedrou konstrukcí pozemních staveb

 

Družstvo GOROLI – Tomáš Wapiennik, Vojtěch Marszalek, Emilie Cichá

kategorie A – 19. místo

kategorie B – 10. Místo

 

Konkurence byla velká, podmínky soutěže přísné, a proto umístění všech modelů v první polovině zúčastněných je úspěchem. 

BLAHOPŘEJEME !!!

       

       

 

 

 


 

Bridge Builder Contest Ostrava 2018

Termín 20. 11. 2018 a je tu opět naše oblíbená praktická soutěž středních škol ve stavění modelů mostů ze špejlí. Modely vyrobené přímo na místě ve stanoveném čase jsou poté vždy posouzeny odbornou porotou a také podrobeny destrukční zkoušce. Vítězem se stává tým, který postaví most s nejlepším poměrem váha/nosnost. Do Ostravy máme blízko, a proto byly přihlášeny hned tři týmy. Pracovní nasazení všech družstev bylo velké… a jak jsme se tedy umístili my…

Tým DOŠLO LEGO (Ondřej Lokos, Robert Donath, Petr Grác) – 4. místo

Tým POZEMÁCI (Adam Zahradníček, Eliška Kunčická, Klára Nožičková) – 9. místo

Tým GOROLI (Tomáš Wapiennik, Jakub Slíva, Vojtěch Marszalek) – 13. místo

BLAHOPŘEJEME !!!

 

                 

duben 2018

 

VELIKONOČNÍ MOTIVY V YTONGU

Koncem února proběhla v prostorách školy soutěž „Velikonoční motivy v YTONGU“. Přihlášení žáci „dlabali“ do YTONGU opravdu s chutí a z jejich výtvorů bylo velmi těžké vybrat tři nejlepší. Ve velké konkurenci nakonec zvítězilo družstvo ze 3.A ve složení Adriana Ptaková a Christos Vlachopulos. Druhé místo obsadily dívky opět ze 3.A Zuzana Drongová a Tereza Kořínková. Krásné třetí místo získal tým z 1.C Kristýna Korčová a Patrik Kundrik.

Fotografie všech prací jsou během měsíce dubna vystaveny v OC Elan v Havířově.

 

Další fotografie prací můžete shlédnout ve fotogalerii.

 

 


 

 

březen 2018

 

Ocenění pro našeho pedagoga Jiřího Okrouhlého

 
Po spanilé jízdě Ing. Drbuškové až do semifinále celostátní soutěže Zlatý Ámos se naše škola může pochlubit dalším oceněným pedagogem. Tím je Mgr. Jiří Okrouhlý Ph.D., který 28. 3. 2018 získal ocenění města Havířova za vynikající pedagogickou činnost. Mgr. Jiří Okrouhlý Ph.D. dlouhodobě pořádá pro žáky školy spoustu aktivit např. večerní zájezdy do nejlepších divadel v okolí, školní turnaje, pobyty v zahraničí v rámci evropských projektů, sportovně-turistické kurzy v Chorvatsku aj.
 
Oceněn však byl zejména za své trenérské úspěchy na poli středoškolského florbalu, kdy naše škola během posledních 10 let získala 2. mistrovské tituly (2009 a 2018) a jeden titul vicemistrů (2013). Pro slavnostní večer Dne učitelů o něm filmový štáb natočil krátký profesní medailonek. Věříme, že po vydání oficiálního DVD ze slavnostního večera nám ho poskytne ke zveřejnění. Reportér ho zastihl a vyzpovídal na zimním stadioně, kde zrovna v rámci výuky TEV organizoval pro naše žáky z 2.B výuku bruslení a ledního hokeje.

Mgr. Jiřímu Okrouhlému Ph.D. gratulujeme a děkujeme za to, co pro naši školu vykonal a ještě vykoná. 

 

O ocenění se můžete dočíst zde nebo zhlédnout reportáž televize Polar od 3:15 min.:

https://polar.cz/porady/havirovsky-expres/havirovsky-expres-31-03-2018-16-24

https://www.havirov-city.cz/aktuality-a-radnicni-listy/mesto-havirov-oslavilo-den-ucitelu-3_cz.html

https://karvinsky.denik.cz/kultura_region/oceneni-havirovskych-pedagogu-i-zaku-20180330.html 

 

 

ZE ŠPEJLÍ STAVÍME I JEŘÁBY

Tým žáků naší školy byl součástí KRAJSKÉHO KOLA SOUTĚŽE „STAVĚNÍ JEŘÁBŮ ZE ŠPEJLÍ“.
Úkol nebyl vůbec jednoduchý. Žáci měli za úkol sestrojit jeřáb určitých parametrů (délka výložníku: 25 cm, výška sloupu po výložník: 40 cm, velikost podstavy max. 20 cm). Výložník vodorovný, neotáčivě upevněn ke sloupu. Při konstrukci bylo možné použít protizávaží o hmotnosti 500 g pro docílení stability modelu (jeho hmotnost pak byla započtena do celkové hmotnosti jeřábu G). Zkušební závaží (břemeno) o hmotnosti Q bylo zavěšováno na háček na konci výložníku. Jako hodnotící kritérium technické úrovně řešení byl vyhodnocován poměr mezi hmotností břemene, kterou jeřáb bez narušení stability a destrukce unesl a hmotností modelu včetně protizávaží (pokud bylo použito) – poměr Q/G. Hodnotil se také design a dodržení konstrukce podle výkresu, který si tým předem připravil.

A jak se vše povedlo? VE VELKÉ KONKURENCI ZÍSKALI NAŠI ŽÁCI KRÁSNÉ 4. MÍSTO

 


 

únor 2018

 

  • účast našich žáků na soutěži ve stavění ze špejlí v Brně

 


 

leden 2018

 

  • lyžařský kurz 1. ročníků
     
  • den otevřených dveří
     
  • účast našich žáků na akci "Hala roku" v Praze
     
  • školní ples
     
  • předávání pololetního vysvědčení na bruslích - zimní stadion v Havířově

 


 

prosinec 2017
 

  • přednášky firmy HELUZ
     
  • projektový den
     
  • Mikuláš se stavebkou
     
  • den otevřených dveří

 


 

listopad 2017

 

  • Dne 14. 11. 2017 se naši žáci zúčastnili soutěže ve stavění mostů ze špejlí "Bridge Builder Contest", kterou pořádá organizace IAESTE VŠB-TU Ostrava.
 

 


 

 

říjen 2017

 

 

Na tvorbě se podíleli tito žáci:

     Veronika Dudková 4.B

     Lenka Kulová 4.A

     Vojtěch Venglář 4.B

     Lukáš Slíva 3.A

     Ondřej Lokos 3.A

     Lukáš Onderek 3.A

 

Příběh panenky Silvie:

Rádi bychom Vám představili jedinečnou panenku zrozenou v rukou žáků SPŠ stavební Havířov, která nám připomíná pobyt ve španělské Seville v rámci Erasmus+. Inspiraci jsme čerpali ze zážitků. Každá část panenky má svůj smysl. Její ořechově plavé kadeře jsou dlouhé jako samotná cesta do cílové destinace. Také jsme se pokoušeli uchopit základy španělštiny, stejně jako naše panenka držící "El alfabeto español". Hodně se nám líbily tanečnice flamenga a ještě více jejich sukně, kterou obléká i panenka Silvia. Jméno jsme vybrali podle naší sympatické delegátky, která se o nás vzorně starala po celou dobu stáže. Batůžek s pomůckami je nezbytnou součástí každého správného studenta. Výkres označuje výsledek našeho snažení při rýsování bioklimatického domu ve španělské střední škole. Žlutá ochranná přilba je nedílnou součástí stavařské profese. Opice symbolizuje okouzlující výlet na Gibraltar. Tato milá zvířátka nás doprovázela až na samotný vrchol poloostrova. Boty naší panenky symbolizují počet nachozených kilometrů, které jsme ušli za krásou památek. Panenka se tvořila snadno, protože jsme pořád plní zážitků a dojmů. O výrobu se zasloužili hlavně zruční jedinci, konkrétně dívky, chlapci se podíleli na pořízení fotodokumentace a písemném projevu.

 

            

 

         

 

Více je možno přečíst také zde.

  • Stáž našich žáků ve Španělsku

    Ve dnech 23.9. - 8.10.2017 jsme opět navštívili španělskou Sevillu, abychom v  programu AutoCAD zpracovali projekt Ekologický dům. V rámci našeho pobytu jsme se také naučili základy španělštiny s rodilou mluvčí a obdrželi certifikát o úspěšném absovování kurzu.
    Cílem projektu bylo také poznat španělskou kulturu, památky i odlišnosti života u nás a v Španělsku. Toto bylo ve vysoké míře naplněno. Všichni účastníci si dokázali, že jsou schopni naučit se nové věci a orientovat se v cizím prostředí. Vrátili jsme se plni krásných zážitků a vzpomínek na prosluněné Španělsko.
    Adios Sevilla!

             

 


 

září 2017

 

  • vybraní žáci jedou na 14 denní stáž do Španělska - podívejte se do fotogalerie na fotky z lednové stáže ve Španělsku
     
  • žáci 4.B jedou na týdenní sportovní kurz do Chorvatska

 

 



 

červen 2017

 

 

 

 


 

květen 2017

 

  • proběhly písemné zkoušky společné části maturitní zkoušky
     
  • konaly se ústní zkoušky společné a profilové části maturitní zkoušky

      
     
  • probíhaly 14 denní exkurze žáků 1. ročníků


    Žáci 1.C

 

 


 

duben 2017

 

  • učitelé MAT a CJL zorganizovali pro uchazeče o studium na naší škole PŘIJÍMAČKY NANEČISTO
     
  • písemné maturitní zkoušky začaly písemnou prací z českého jazyka a literatury
     
  • proběhly přijímací zkoušky
     
  • konala se praktická maturitní zkouška z odborných předmětů
     
  • proběhlo "Poslední zvonění"
     
  • naši žáci se stali mistry republiky ve florbalu:

    Naši kluci vyhráli republikové finále středních škol ve florbale. GRATULUJEME!

    Více se dozvíte na našem facebooku a taky zde:

  • TV POLAR, od 0:40 min.
  • Karvinský deník - 1,    Karvinský deník - 2,   Karvinský deník - 3
  • Internetové stránky havirov-city
  • Deník: Havířovsko: Havířovský Region: Havířovská stavebka získala zlato. Úterý 16. Května 2017, rubrika Sport, str. 30.

 


 

březen 2017

 

  • proběhlo školní kolo matematické soutěže
     
  • naši žáci se zúčastnili celostátního kola soutěže v ARCHICADU v Českých Budějovicích
     
  • proběhla soutěž Matematický klokan
     
  • naši žáci se zúčastnili celostáního kola matematické soutěže:

 

V kategorii 1. ročníků zaslouží pochvalu Dorota Wachtarczyková z 1.A, která vybojovala 62. místo z 310 soutěžících.

Nejvíce se dařilo studentům 2.A. Ondřej Lokos obsadil 22. místo z 290 soutěžících a o vynikající výsledek se postaral Jiří Michalík (viz foto), který se stal 6. nejlepším matematikem středních odborných škol v kategorii 2. ročníků, a získal tak titul úspěšného řešitele.

Všem třem výše jmenovaným studentům gratulujeme a děkujeme za vzornou reprezentaci naší školy.

 

 

 


 

únor 2017

 

  • fotky odměněné ve fotografické soutěži "Jak to vidíš ty" zaslali

    Tereza Kozubková (3.C) - fotka na téma Sklo okolo, fotka na téma Nešvary na stavbách

    Daniel Kyška (4.A) - fotka na téma Sklo okolo

 


 

leden 2017

 

  • vybraní žáci naší školy se zúčastnili v rámci projektu Erasmus+ stáže ve Španělsku - podívejte se do fotogalerie.

  • již podruhé proběhlo předávání vysvědčení na ledě - na video z této akce koukněte zde
     
  • naše učitelka Ing. Naděžda Drbušková byla navržena na cenu Zlatého Ámose a zúčastnila se 1. kola této soutěže s výsledkem: POSTUP DO DALŠÍHO KOLA :) GRATULUJEME.
     
  • žáci 1. - 3. ročníku se zúčastnili série přednášek na akci EXIT TOUR 2017

 


 

prosinec 2016

 

  • proběhl projektový den - žáci se učili práci s nářadím, skládali hlavolamy, zpívali, kreslili, hráli deskové hry, stavěli věže, cvičili jógu i Zumbu, atd..., na foto z akce koukněte ve fotogalerii nebo na facebooku
     
  • dne 10.12. proběhl den otevřených dveří - foto z akce si prohlédněte ve fotogalerii  nebo na facebooku
     
  • proběhl stužkovací večírek třídy 4.A - žáci jsou tak oficiálně povýšeni do "stavu maturantského"
     
  • zúčastnili jsme se sportovních aktivit - městské kolo ve šplhu (chlapci+dívky), sálovka (chlapci)
     
  • zúčastnili jsme se soutěže „BRIDGE BUILDER CONTEST“ Brno

    Týmy a jejich úspěchy:

     

    Kategorie A: mosty se staví ve škole

    „NIKDO NEVÍ“ – 6. místo: Kateřina Vondráková, Daniel Kyška, Tereza Kozubková

     

    Kategorie B: mosty se staví na místě
     

                „POSLEDNÍ“ – 4. místo: Vojtěch Pastuszek, Dariusz Pielesz, Jan Galuszka

                „VAGUS“ – 8. místo: Samuel Plachta, Martin Vymazal, David Török

     

     

     

 

  • Mikuláš se stavebkou

 

Již se stalo tradicí, že naši žáci v přestrojení za Mikuláše, anděly a čerty vyrážejí 5. prosince do ulic Havířova. Ani letošní rok nebyl výjimkou.

 

   

 

  • Betlém

 

Studenti 1. ročníku měli možnost se zúčastnit soutěže s názvem Betlémy, kterou pořádá MKS Orlová. Soutěžící mohli použít jakýkoli materiál a zvolit libovolnou techniku. Studenti si většinou zvolili kresbu. Porota tvořená vyučujícími českého jazyka a dějepisu vybrala práce postupující do dalšího kola, které bude probíhat od 6. 12. 2016 do 12. 12. 2016 v Kulturním domě Orlová.

Jsou to práce studentů : Jordana, Metzové, Jarošové, Bobkové, Ciché, Halíka, Podhorné, Mojákové, Bolinové, Pasterné, Liptákové, Pokutové, Jendřejčíkové, Kovářové a Valenčíkové.

Držíme palce.

 

 

 


 

listopad 2016

 

  • začali zápasy ve futsalu - Vánoční turnaj - 24. ročník
     
  • účastnili jsme se soutěže - Stavba budoucnosti (pořadatel akce VŠB Ostrava)
     
  • zúčastnili jsme se sportovních soutěží:
    městská kola - volejbal (dívky), basketbal (dívky), florbal (chlapci), florbal (dívky), silový víceboj (chlapci) - více na facebooku školy.
     
  • proběhly stužkovací večírky žáků 4. ročníků (4.B, 4.C) - žáci jsou tak oficiálně pasováni do "maturantského stavu"
     
  • zúčastnili jsme se soutěže BRIDGE BUILDER CONTEST

Tato soutěž se žákům naší školy líbí a tak i v letošním roce se těšili na účast v Ostravě i v Brně. Všem účastníkům děkujeme za vzornou reprezentaci školy a blahopřejeme k úspěchům, kterých ve velké konkurenci dosáhli.

 

15.11.2016 „BRIDGE BUILDER CONTEST“ Ostrava

Týmy a jejich úspěchy:

Kategorie: mosty se staví na místě

„NIKDO NEVÍ“ – 3. místo: Kateřina Vondráková, Daniel Kyška, Samuel Plachta

„TRIO“ – 6. místo: Tereza Kozubková, Richard Skulina, Ondřej Lokos

„CEMENTI“ – 9. místo: Veronika Dudková, Vojtěch Venglář, Vojtěch Rosmarin

„MOSTAŘI“ – 13. místo: Jakub Wala, Jakub Gajdziok, Michal Vaněk

   

   

 

 


 

 

říjen 2016

 

  •  naše plavkyně se v závodu družstev umístily na 3. místě
     
  •  úspěchy v městském kole v plavání:
    Zlato – Štěbrová Hana (znak)
    Stříbro – Zerzońová Karolína (kraul)
    Bronz – Rezdovič Filip (motýlek), Minol Robin (prsa), Morkesová Eva (motýlek)
     
  • výsledky školního turnaje ve stolním tenise:
    1. místo - Andy Dombrowski
    2. místo - Jirka Michalík
    3. místo - Honza Motloch

 


 

září 2016

Začíná projekt ERASMUS +

16 studentů z 2., 3. a 4. ročníků pozemního stavitelství pojede v lednu 2017 na 14 denní praxi do Španělska.

Budou tam projektovat bioklimatický dům a obdivovat Sevillu.

 


 

Výsledky "Matematického klokana"

Výsledky "Matematického klokana" najdete zde.

 


 

"Přijímačky nanečisto"

Dne 30.3.2016 od 14.00 do 16.00h proběhnou na naší škole "PŘIJÍMAČKY NANEČISTO". Zveme tímto všechny žáky, kteří mají zájem na naší škole studovat (kurz je určen výhradně pro žáky, kteří podali přihlášku na naši školu).

Prosíme zájemce o registraci přes krátký přihlašovací formulář, který naleznete ZDE.

 


 

Netradiční předání pololetního vysvědčení … na ledové ploše …

 

Dne 28. ledna 2016 se všichni studenti sešli v prostorách Víceúčelové sportovní haly v Havířově. Ti odvážní si vzali s sebou brusle nebo si je vypůjčili přímo na místě, jen malá skupinka se rozhodla, že se raději bude jen dívat.

Program zahájil ředitel školy Ing. Pavel Řehoř a připomněl, že jde o poslední akci u příležitosti 25. výročí založení Střední průmyslové školy stavební v Havířově. Vojtěch Pastuszek (3.A) pak přítomné seznámil stručně s historií školy a příjemnou atmosféru před bruslením studentů navodili mladí havířovští krasobruslaři, kteří předvedli své volné jízdy. Pohybovali se po ledové ploše ladně a přesvědčivě a zasloužili si tak velký potlesk.

Poté moderátor akce Štěpán Stašák (3.B) pozval všechny spolužáky i jejich učitele na led. V průběhu bruslení pak třídní učitelé svým žákům předali vysvědčení. O atmosféře celé akce nejlépe napoví FOTOGALERIE nebo fotografie a komentáře na  FACEBOOKU.

 


 

Hala roku junior 2016 (22.1.2016 Praha)

 

Dva týmy naší školy se opět zúčastnily stavění modelů ze špejlí.

V kategorii A (stavění modelů ve škole) bylo nutné vyrobit svislou podpůrnou konstrukci se dvěma převislými konci vážící max. 180g. Opravdu nelehký úkol. Konstrukce obou modelů byla velmi stabilní, unesla velké zatížení, ale rozpětím převislých konců modelů oba týmy zůstaly „při zemi“.

V Praze, přímo na místě soutěže, probíhala další kategorie soutěže. Týmy stavěly modely, které měly překlenout 1,60m. K dispozici byl polystyren, karton, provázek a špejle.

V obou kategoriích se týmy umístily v první třetině, kolem desátého místa (přesné výsledky budou organizátorem zveřejněny později).

Tým „NIKDO NEVÍ“
Kateřina VONDRÁKOVÁ
Daniel KYŠKA
Tereza KOZUBKOVÁ

Tým „BORSUK“
Samuel PLACHTA
Martin VYMAZAL
Jan GALUSZKA

Foto ve FOTOGALERII.

 


 

A je tu další ročník BRIDGE BUILDER CONTEST BRNO 2015

 

Tým „NIKDO NEVÍ“ ve složení Kateřina VONDRÁKOVÁ, Daniel KYŠKA a Tereza KOZUBKOVÁ se dne 26. listopadu 2015 zúčastnil dalšího ročníku soutěže ve stavbě modelů mostů ze špejlí. Ve velké konkurenci se tentokrát umístil na krásném šestém místě.

Jejich most vážil 0,206g a unesl 23,6kg. Při hodnocení designu, preciznosti provedení a konstrukčního řešení porota udělila jen tomuto modelu plný počet bodů.

Foto ve FOTOGALERII.

 

 

 

 

 

 
 

email: skola@stavha.cz
telefon: 596410498
dat. schránka: Název: SPŠ stavební, Havířov, p.o., Identifikátor: pm7e83h

Střední průmyslová škola stavební, Havířov, příspěvková organizace
Kollárova 1308/2, 736 01 Havířov-Podlesí
IČO: 62331566

Ochrana Osobních údajů

webmaster: i-Pages.cz 2015 /design: Dalibor Kovár - www.dakoart.cz